Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1756. rész tartalma

Tekla reggel kénytelen beismerni magának, hogy a Máté iránti érzéseit képtelen kikapcsolni. Amikor azonban visszatér a lakásukba, Tekla… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1756
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. április 24., péntek, 21:30-kor

1756. rész tartalma

Tekla reggel kénytelen beismerni magának, hogy a Máté iránti érzéseit képtelen kikapcsolni. Amikor azonban visszatér a lakásukba, Tekla döbbenten látja, hogy minden üres. Teklának rettenetesen rosszul esik a dolog, mert azt hiszi, hogy Máté azért pakolt össze, mert túl van a gyerekük elvesztésén. Tekla dühösen kiosztja Mátét, és elrohan.

Máté reggel hiába hívogatja Teklát, a lány telefonja ki van kapcsolva. Miután az áramszolgáltató munkatársa is figyelmezteti, hogy ha nem fizeti ki a hátralékát, most lekapcsolja az áramot, Máté kénytelen-kelletlen megválik az utolsó tartalékaitól is. Szofitól kér kölcsön, hogy egyáltalán el tudjon menni egy állásinterjúra. Az interjúján azonban kudarcot vall, és Máté teljesen padlóra kerül, noha Szofi, aki elkísérte, megpróbálja tartani a lelket benne.

Karesznek egy vendéggel való véletlen találkozás során az az ötlete támad, hogy tánctanfolyamot szervezzen a DJ Sport Fitneszbe. A személyzet támogatásával néhány óra alatt megszervez egy edzői castingot. Nézőként Izabella, a salsatanár is felbukkan a castingon, és miután Karesz tesz rá egy szkeptikus megjegyzést, válaszképpen egy fantasztikus egyveleget mutat be. Karesz lelkes és mindent megtesz azért, hogy edzőként felvegye Izabellát.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top