Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1760. rész tartalma

Norbit nagyon megviselik az anyjával történtek és emiatt a barátaira is haragszik, amiért a háta mögött mégis elmentek az anyjához. Eközben… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1760
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. április 30., csütörtök, 21:30-kor

1760. rész tartalma

Norbit nagyon megviselik az anyjával történtek és emiatt a barátaira is haragszik, amiért a háta mögött mégis elmentek az anyjához. Eközben Norbi mostohatestvére, Dominik egyre többet töpreng azon, hogy az amúgy kedves mostohaanyjának mi baja van Norbival. Dominik naivan megpróbálja összehozni őket, hogy megbeszéljék a dolgot, és kényszeríteni akarja a mostohaanyját, hogy legalább mondja el Norbinak, mi baja van vele. A dolog balul sül el, és Szilvi megint bunkó Norbival.

Tekla végre maga mögött akarja hagyni Mátét, és le akarja zárni a régi életét. Viszont teljesen összezavarja, mikor Máténak küldik ki Tekla korábban megrendelt menyasszonyi ruháját, amit Máté bevisz neki a fodrászatba. Teklában újra felszínre törnek a régi érzések, és keserűen eltaszítja magától Mátét. Miután Szofi beolvas Teklának, az rájön, hogy még mindig szereti a fiút.

Roland és Bori, mióta Roland hazajött egyfolytában egymással vannak elfoglalva és le sem szakadnak a másikról. Bori különösképpen fel van ajzva, de Rolandnak egész nap nem sikerül lefeküdnie vele, ehelyett felcsap szexuálpszichológusnak és sikerül megoldania Lea szexuális problémáit, és így nem várt hírnévre tesz szert Lea barátai körében. Rolandnak tetszik a gondolat, és olyannyira átadja magát a szerepének, hogy megfeledkezik a randijáról Borival.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top