Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1761. rész tartalma

Mátéval madarat lehetne fogatni az örömtől, miután Tekla visszajött hozzá. Azonban meg kell fogadnia Tekla aggódó szüleinek, Attilának és… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1761
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. május 4., hétfő, 21:30-kor

1761. rész tartalma

Mátéval madarat lehetne fogatni az örömtől, miután Tekla visszajött hozzá. Azonban meg kell fogadnia Tekla aggódó szüleinek, Attilának és Dórinak, hogy mindent rendbe hoz. Ezért hát elfogad egy állást egy szállítmányozási cégnél, ahol Attila résztulajdonos. Az állás azonban nagyon kemény Máté számára.

Virág reggel nagyon megörül az unokatestvérei hívásának, akik bejelentik, hogy éppen Budapesten vannak, és beugranak hozzá. A lány még régről kellemes emlékeket őriz a rokonairól, így jócskán megrökönyödik, amikor beállít hozzá két részeg idióta. Lalival együtt végül wellnessezni viszik a semmirekellő srácokat, mondván, ott legalább nem tudnak kárt okozni. De gyorsan kiderül, mekkorát tévedtek.

Tamara visszatért Budapestre és örül, hogy végre megérkezett a barátai körébe. Ám gyorsan az az érzése támad, hogy ő már nem tartozik ide: úgy tűnik, mindenki tele van tervekkel, randik és viszonyok röpködnek a levegőben, és senkinek sincs ideje Tamarára. Ezért kissé leforrázva úgy dönt, hogy ő is randizni fog, amikor Dani, a tűzoltó jelentkezik nála. Tamara először jól érzi magát, de gyorsan kiderül, hogy benne és Daniban nincs semmi közös.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top