Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1762. rész tartalma

Norbi tettetett jókedvvel készül a szülinapjára és az esti Bunkeres bulira. Közben annyira izgatott lesz, hogy Kata, Patrik és Dzseni aggódni… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1762
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. május 5., kedd, 21:30-kor

1762. rész tartalma

Norbi tettetett jókedvvel készül a szülinapjára és az esti Bunkeres bulira. Közben annyira izgatott lesz, hogy Kata, Patrik és Dzseni aggódni kezdenek, hogy Norbi bulizós hangulata mögött valójában az édesanyja miatti bánata áll. Amikor ezt szóba hozzák nála, Norbi mérgesen közli, hogy ő már végzett a családjával. Közben azonban Dominik még nem mondott le a féltestvéréről és titokban ellóg Norbiékhoz, hogy felköszönthesse Norbit a születésnapján.

Lali reggel bebeszéli magának, hogy Virággal a kapcsolatukban eljöttek a szürke hétköznapok, és Virág már nem szereti eléggé. Ezért úgy gondolja, hogy inkább elébe megy a dolgoknak. Ha vége kell, hogy legyen, akkor ez most legyen. Legnagyobb bánatában találkozik három lánnyal, akik közül az egyik rányomul. Lali úgy dönt, hogy találkozik a lánnyal, de aztán bűntudata lesz Virág miatt, rájön, hogy csak Virág kell neki. Bánatosan hazasétál, de Virágot nem találja otthon. Mikor fel akarja hívni a lányt, a szobából kihallatszó csörgésre Lali azt gondolja, hogy Virág otthon hagyta a telefonját…

Tamara egyáltalán nincs oda Joe új fellángolásáért, Izabelláért. Tamara szerint Izabella kihasználja Joe-t és csak érdekből van vele. Később szembesíti ezzel Izabellát a DJ-ben, és közli vele, hogy Joe jobbat érdemel egy futó kalandnál. Izabella Joe-nak támad és számonkéri, hogy ő nem akar komoly kapcsolatot. Joe erre dühösen megtiltja Tamarának, hogy beleszóljon a dolgaiba.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top