Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1763. rész tartalma

Norbi sokkot kap, amikor születésnapi bulija végén rábukkan a részeg Dominikre, aki eszméletlenül fekszik. Később, a kórházban vita tör ki… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1763
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. május 6., szerda, 21:30-kor

1763. rész tartalma

Norbi sokkot kap, amikor születésnapi bulija végén rábukkan a részeg Dominikre, aki eszméletlenül fekszik. Később, a kórházban vita tör ki közte és anyja között, melynek során Szilvia azt vágja Norbi fejéhez, hogy az egyik öccsét már megölte. Norbi ezen ledöbben, teljesen elveszti lába alól a talajt, és mindenkit hátrahagyva elrohan a kórházból.

Bécy egész nap feszült, nincs ideje Nellire, aki szexet kezdeményez reggel, de Bécy képtelen rá, mert egyrészt Nelli bedobja a kapcsolatukba a gyerek témát, másrészt Bécy fejében még mindig ott motoszkál, hogy Nelli kavart Andréval. Később Bécy a Klubban is feszült a reggeli kudarc miatt, magyarázkodik Nellinek, amit Bori kihallgat. Bécy lelkizik Borinak a kapcsolatukról Nellivel, Bori úgy gondolja, szakítania kellene. Bécy a táncos castingon nagyon frusztrált, őrjöngeni kezd, és mindenkit megbánt. Ezután Bori önhatalmúlag úgy dönt, hogy kirúgja Nellit, mert szerinte Bécy miatta feszült. Nelli erre kiveri a balhét, Bécy is kiakad Bori döntésén, és visszaveszi Nellit, de végleg szakít a lánnyal. A lány ennek hatására felmond.

Milán örül Bella visszatérésének, de Karesznek valahogy ki kell magyaráznia, hogy miért készülődik reggel olyan hosszasan. A viszontlátás miatti örömét azonban nagyban csökkenti, hogy nem tud rögtön ágyba bújni Bellával, ugyanis Karesz és Orsi megkéri, hogy segítsen az esti sütögetés előkészületeiben. Amikor Bellával végül sikerül kiügyeskedniük, hogy kettesben maradjanak, Karesz majdnem rajtakapja őket szexelés közben. Hajszál híján kiderül a titok. A sütögetés közben Karesz azonban mégis gyanút fog, ugyanis Bellán megérzi a Milán által használt after shave szagát.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top