Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1764. rész tartalma

Kata, Patrik és Dzseni őrülten aggódnak Norbiért, aki egész éjjel nem került elő, és reggel még egy szakadt alak is bejön a kulcsával, akit… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1764
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. május 7., csütörtök, 21:30-kor

1764. rész tartalma

Kata, Patrik és Dzseni őrülten aggódnak Norbiért, aki egész éjjel nem került elő, és reggel még egy szakadt alak is bejön a kulcsával, akit tetten érnek. Tanácstalanok, és elmennek Norbi apjához, hogy megtudják, van-e sejtése róla, hol lehet Norbi. Közben megtudják, hogy a fiúnak valóban volt egy öccse, Robi. De László nem hajlandó többet mondani.

Karesz kelletlenül belemegy, hogy elcsalja Orsit a lakóhajóról, hogy Milán nyugodtan szexelhessen Bellával. De amikor úgy néz ki, hogy lebukik, elkotyogja Orsinak Milán titkát. Közösen tervet kovácsolnak, hogy Orsi feltűnés nélkül megtudakolja Bellánál, hogy érez-e valamit Milán iránt. De Orsi elszólja magát és Bella felháborodva véget vesz a viszonyának Milánnal.

Joe-t az albérlet előtt provokálják Artúr és a kötekedő haverjai, a kakaskodás vége az lesz, hogy egy bokszmeccsen mérjék össze tudásukat. Joe eldönti, hogy mindenáron győzni fog, viszont nem elégedett a lábtechnikájával. Felhúzza magát azon, hogy Izabella azt tanácsolja neki, hogy vegyen tőle pár salsa órát, hogy javítsa a lábtechnikáját, mert nevetségesnek találja az ötletet.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top