Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1765. rész tartalma

Norbi minden magyarázat nélkül elindult az albérletből és felkeresi a szülei egykori házát, ahol a tragédia történt Robival. Többiek aggódva… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1765
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. május 8., péntek, 21:30-kor

1765. rész tartalma

Norbi minden magyarázat nélkül elindult az albérletből és felkeresi a szülei egykori házát, ahol a tragédia történt Robival. Többiek aggódva követik, de csak ott helyben szereznek tudomást arról, hogy hol is vannak. Norbi visszaemlékszik a baleset napjára és elborítja a bűntudat érzése, ami csak tovább éleződik, amikor a mostohatestvére, Dominik, dühösen megjelenik. Dominik felrója Norbinak, hogy cserben hagyta, mire Norbi leissza magát.

Roland, miközben Bori elé megy a klubhoz, kihallgatja egy párocska vitáját, és ad egy tippet a kidobónak, hogyan tudná felturbózni a szexuális életét, és az sem zavarja, hogy ezáltal arról is mesél, hogy mi az, ami Borinak bejön. Később azonban ez visszaüt, mert az egész klubos csapat ezzel húzza a lányt. Bori teljesen elképed, amiért Roland kibeszélte, és dühösen számon kéri. Roland nem érti a problémát és prűdnek bélyegzi Borit, aki ezt nem tűri, és ő a kidobó barátnőjének ad tanácsokat, Rolandot kibeszélve.

Joe elszántan készül a bokszmeccsre. Elbizakodottságában felteszi a Harley-t a meccs tétjeként. Emiatt össze is vesznek Izabellával, mert szerinte ez egy ostoba, macsós viselkedés. Joe durcásan Izabella fejéhez vágja, hogy vannak más tánctanárnők is, és ő nincs ráutalva a segítségére. Ám gyorsan rájön, hogy ezzel öngólt lőtt.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top