Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1766. rész tartalma

Dzseninek megszakad a szíve, hogy mennyire szenved Norbi attól, hogy Szilvia őt hibáztatja Robi halála miatt. Így hát elmegy Szilviához és… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1766
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. május 11., hétfő, 21:30-kor

1766. rész tartalma

Dzseninek megszakad a szíve, hogy mennyire szenved Norbi attól, hogy Szilvia őt hibáztatja Robi halála miatt. Így hát elmegy Szilviához és rá akarja venni, hogy mondja ki, hogy Norbi ártatlan a testvére halálában. Azonban Szilvia ezt nem tudja és nem is akarja megtenni. Mikor Dominik is megjelenik, a vita élessé válik. Később Norbi kezébe kerül Robi fényképe, amit Lászlótól hoztak el. Dominik is eljön Norbihoz, hogy bocsánatot kérjen tőle.

Tamara megdöbbenve értesül arról, hogy Joe a motorjában fogadott a bokszmeccs kimenetelét illetően. Később Izabellával együtt szidják Joe-t a macsó húzása miatt. Idővel azonban mindketten rájönnek, hogy mégiscsak segíteniük kellene Joe-nak, és Tamara végül mégis megkéri Izabellát, hogy adjon még egy esélyt neki. Ennek hallatán Joe az utolsó pillanatban mégsem lép vissza a meccstől.

Bár Bellának kellemetlen, hogy fény derült a viszonyára Milánnal, de annak érdekében, hogy újra jó legyen a hangulat a lakóhajón, le akarja zárni ezt a fejezetet, és felajánlja mindenkinek, hogy kössenek békét. Mikor később egy lány flörtölni kezd Milánnal, Bella abban reménykedik, hogy nemsokára Milán számára is már csak a múlt lesz, ami köztük volt. Milán viszont nem viszonozza a lány közeledését, hanem elmondja Bellának, hogy ő valóban érzelmeket táplált iránta.

Forrás: RTLII


Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top