Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1767. rész tartalma

Tekla hiába adott egy új esélyt a kapcsolatuknak, össze van zavarodva, mivel nem igazán érzi magát boldognak. Miközben elhatározza, hogy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1767
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. május 12., kedd, 21:30-kor

1767. rész tartalma

Tekla hiába adott egy új esélyt a kapcsolatuknak, össze van zavarodva, mivel nem igazán érzi magát boldognak. Miközben elhatározza, hogy lazább lesz a Mátéval való kapcsolatában, Máté a szállítmányozási vállalatnál szenved a bunkó és őt szivató kollégák miatt. Tekla előtt azonban Máté jó képet vág az egészhez, és megpróbál mindenben a kedvére tenni, ahogy minden apróság miatt bocsánatot is kér.

Bence nehezen viseli a stresszt, ám ezt megpróbálja eltitkolni Orsi előtt. Ám nem tudja megakadályozni, hogy a betegsége utolérje őt, amikor pánikrohamot kap Karola előtt. Az orvos figyelmezteti Bencét, hogy vegyen vissza, különben a betegsége krónikussá válhat. Bence erre megesketi Karolát, hogy nem fog mondani semmit Orsinak arról, hogy milyen rosszul van igazából.

Milán és Bella még mindig fasírtban vannak. Ám Milánnak nincs már kedve ahhoz, hogy depizzen, ezért elcipeli a barátait egy bowlingterembe. A barátok valóban jól érzik magukat. Ám, amikor Milán a flörttudásával be akarja bizonyítani, hogy lazán túl tud lépni Bellán, befürdik a szörnyen kínos flörtölésével. Bella gúnyolódik, hogy egy ilyen szöveggel senkit sem fog megszerezni magának.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top