Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1768. rész tartalma

Máté reggel mindent megtesz, hogy Tekla kedvében járjon, de csak azt éri el vele, hogy a lány durván kifakad, és közli vele: taszítja Máté… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1768
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. május 13., szerda, 21:30-kor

1768. rész tartalma

Máté reggel mindent megtesz, hogy Tekla kedvében járjon, de csak azt éri el vele, hogy a lány durván kifakad, és közli vele: taszítja Máté megalázkodó, szolgalelkű stílusa. Miközben Tekla később Tivadarnak elmondja, hogy mennyire kikészíti őt jelenlegi helyzetük, Máté még mindig a párja szavain rágódik, ráadásul a munkahelyén ismét szívatják a kollégái. Most azonban Máté nem hagyja magát, mire kirúgják. A fodrászat körül őgyelegve összefut Szofival, aki azt tanácsolja neki: ha meg akarja tartani Teklát, akkor vissza kell szereznie a régi önbizalmát.

Bence reggel tisztázza a lakótársai előtt, miért is nem mondta el az igazat Orsinak a visszaeséséről. Egyrészt nem akarja a lányt nyugtalanítani, másrészt elege van már, hogy Orsi és mindenki ápolni akarja. Karolának nem tetszik, hogy Bence titkolózik Orsi előtt, de végül Bence hatására belemegy abba, hogy egyelőre ne szóljanak Orsinak arról semmit, hogy előző nap Bence ismét rosszul lett. De Karola mindenképpen ragaszkodik ahhoz, hogy Bence ma Rolanddal tartson a bárba, hogy valaki vigyázzon rá. A bárban eleinte minden rendben van Bencével, de amikor Rolandnak kis időre el kell mennie, újabb roham tör rá.

Bella reggel a DJ Sport fitneszben ráveszi Milánt, hogy ugorjon fejest egy kisebb flörtbe. Bár a fiú belemegy, nem lát esélyt a folytatásra. Bella viszont komolyan veszi a kerítőnői szerepét, és ráveszi Milánt, hogy ne adja fel, és nyomuljon tovább a kiszemelt lánynál. Végül magával hurcolja a fiút, ahol Heléna a barátnőivel találkozik. Amikor a vállalkozás sikerrel kecsegtet, és úgy tűnik, hogy Milán és Heléna egyre hevesebben flörtölnek egymással, Bella már kezdi elbízni magát. Ám később véletlenül meghallja, hogy Heléna Milánt gúnyolja a barátnői előtt. Kifejti nekik, csak az a célja, hogy minél jobban kihasználja Milánt.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top