Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1770. rész tartalma

Szofi reggel keresi a lehetőséget, hogy beszélhessen Krisztiánnal, miután elkerülték előző nap egymást, mert ő Mátéval töltötte az időt… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1770
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. május 15., péntek, 21:30-kor

1770. rész tartalma

Szofi reggel keresi a lehetőséget, hogy beszélhessen Krisztiánnal, miután elkerülték előző nap egymást, mert ő Mátéval töltötte az időt. Krisztián nem hajlandó megbocsátani és Szofi fejéhez vágja, hogy talán vannak érzései Máté iránt, amit Szofi vehemensen tagad. Amikor végül még Krisztián húga, Natália is leszúrja, Szofiban tudatosul, mennyire elhanyagolta Krisztiánt, és Mátén vezeti le a rosszkedvét. Erre Máté kérés nélkül elmegy Krisztiánhoz és próbálja elsimítani a konfliktust.

Barbi reggel a szokásos láthatásra vinné Noah-t, de döbbenten hallja, hogy István meghalt, és Mária nem hajlandó egy percre sem lemondania az unokájáról. Barbi kétségbeesetten hívja Teót, de az nem veszi fel, így Hektorhoz siet, hogy elkérje a bizonyítékokat, hogy elindíthassa a pert. Hektor azonban közli, hogy mivel Mária többet fizetett, azokat átadta neki, Barbi dühösen megy vissza Máriához.

Roland szeretné végre előmozdítani a párkapcsolati tanácsadó blogja közzétételét és Borival együtt szorgalmasan gyűjti a témákat, amiket szeretne kibeszélni. Többek között szeretne egy élő kérdezz-feleleket azokkal, akik követik őket. Amikor az első kérdező eléggé pikáns témákat feszeget, Roland erőlködik, hogy tanácsot tudjon adni neki, amíg fel nem fedezi, hogy André az, aki csak meg akarta szívatni és nevetségessé tenni.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top