Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1771. rész tartalma

Karesz nagyon fel van dobva, mert azt hiszi, Joe végre elő fogja léptetni őt üzletvezetővé. Orsi is örül, hogy Karesznek megtérül végre a… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1771
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. május 18., hétfő, 21:30-kor

1771. rész tartalma

Karesz nagyon fel van dobva, mert azt hiszi, Joe végre elő fogja léptetni őt üzletvezetővé. Orsi is örül, hogy Karesznek megtérül végre a buzgó munkája és a sok túlórája. Mikor Joe elmondja, hogy Mátét nevezi ki, Kareszben egy világ omlik össze. Karesz dühösen elmondja Máténak, hogy nem fogja őt elfogadni a felettesének.

Dzseni elhatározza, hogy valahogy eltereli Norbi gondolatait a tragédiáról, és elviszi egy parkba rollerezni. A fiúra meglepően jó hatással van ez a program, nagyon élvezi Dzseni társaságát. Egy közös mozizás során még a lány közelségét is élvezheti, ami újra felkavarja az érzelmeit, de bármilyen folytatásnak Gábor érkezése szakít véget.

Roland nagyon ideges, amiért pénteken André hülyét csinált belőle a blogján. Ráadásul André még hétfő reggel is tovább folytatja a bosszantását. Roland mindent belead, hogy helyreállítsa a hírnevét, de az új adása közben kibeszéli Borit is. Amikor Borinak ez tudomására jut, dühösen számon kéri Rolandot. Végül azonban Roland bocsánatot kér, és a kibékülésüknek a blog közönsége is a fültanúja lesz.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top