Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1772. rész tartalma

Karesz a barátai gyúrása ellenére nem tudja elfogadni, hogy Joe Mátét nevezte ki a DJ új vezetőjének és nem hajlandó eltűrni, hogy Máté… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1772
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. május 19., kedd, 21:30-kor

1772. rész tartalma

Karesz a barátai gyúrása ellenére nem tudja elfogadni, hogy Joe Mátét nevezte ki a DJ új vezetőjének és nem hajlandó eltűrni, hogy Máté bármit előírjon neki. Mikor újra és újra összeveszik Mátéval és aláássa Máté tekintélyét, Joe megerősíti, hogy a döntést meghozta és nem változtatja meg. Karesz, aki ezt nem hajlandó elfogadni, felmond és elmegy. Joe este megpróbálja kibékíteni Kareszt, és egy asszisztensi állást is felajánl neki.

Miután Niki elpanaszolja Evelinnek, hogy ugyan együtt van Péterrel, de a kezdeti szenvedély gyorsan elpárolgott és olyanok most együtt, mint a régi házasok. Evelin ezért elrángatja Nikit egy boltba szexi ruhát vásárolni. Váratlanul összefutnak Andréval, aki flörtölni kezd Nikivel. Nikinek imponál André udvarlása, így rábeszéli Evelint és Tamarát, hogy este nézzék meg André táncos próbáját.

Virág és Lali együtt lazulnak és élvezik az együtt töltött időt. Bemennek ruhát venni, ahol Virág rögtönzött divatbemutatót tart, ahol a tulajdonos felfigyel rá és egy találkozót kér tőle. Lali mindenáron le akarja beszélni a lányt, hogy találkozzon az ismeretlen férfival, de Virág hajthatatlan. A találkozó jól sikerülne, de Lali követte Virágot…

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top