Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1773. rész tartalma

Karesz még mindig rosszul érzi magát, mert felmondott a DJ Sportfitneszben, de próbálja leplezni ezt Milánék előtt is, de egyre frusztráltabb… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1773
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. május 20., szerda, 21:30-kor

1773. rész tartalma

Karesz még mindig rosszul érzi magát, mert felmondott a DJ Sportfitneszben, de próbálja leplezni ezt Milánék előtt is, de egyre frusztráltabb, mert nem talál munkát. Közben megjelenik a hajón Lili is, és amikor Bella elszólja magát, hogy Karesz munkanélküli, Lili számonkéri Kareszt, aki teljesen kiakad. Később Lili bocsánatot kér Karesztől, vigasztalni próbálja, és elhívja Kareszt, hogy tartson velük Olivér barátaival. Mindenki jól érzi magát, kivéve Karesz, aki úgy érzi, teljesen kilóg Olivér jól szituált vállalkozó haverjai közül, végül összeszólalkozik Olivérrel, és faképnél hagyja a társaságot. Visszamegy a régi autómosóhoz, és kéri a főnököt, vegye fel újra.

André hiúságát Niki tegnapi elutasítása teljesen felpiszkálta, ezért mindenáron meg akarja hódítani a lányt. Nagylelkűen és kedvesen elhívja Nikit és Evelint töltsenek el közösen egy napot. Megjátssza magát és határozottan leszögezi a lányok előtt, hogy pusztán baráti alapon teszi mindezt. Később Evelinnek dolga akad, ezért magukra hagyja Andrét és Nikit. André azonban hamarosan már a Bécy házban látja vendégül Nikit, akit megbabonáz André kisugárzása és mindenről megfeledkezve belemegy a szenvedélyes szexbe Andréval.

Teklát egyre jobban feszélyezi Máté közelsége és figyelmessége. Egyáltalán nem biztos abban, hogy érdemes még folytatni a kapcsolatukat, ezért tanácsot kér Tivadartól, aki azt javasolja neki, készítsen egy Pro/Kontra-listát, akkor talán tisztábban látja az érzelmeit. Tekla így is tesz, és ledöbben, mert Máté mellett csupán egyetlen érvet tud felhozni. Máté viszont véletlenül megtalálja a listát…

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top