Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1774. rész tartalma

Tekla boldog, hogy tegnap este Máté és a kapcsolatuk mellett döntött, de összezavarodik, amikor az utcán véletlenül összefut Mátéval, pedig… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1774
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. május 21., csütörtök, 21:30-kor

1774. rész tartalma

Tekla boldog, hogy tegnap este Máté és a kapcsolatuk mellett döntött, de összezavarodik, amikor az utcán véletlenül összefut Mátéval, pedig a fiú azt mondta, hogy egész nap a DJ Sport Fitneszben kell dolgoznia. Követni kezdi, és mikor Máté bemegy a T. É. R.-be egy vászonnal és az öltönyével, Tekla attól tart, hogy megint hazudik neki, és valamit kavar. Felháborodva kérdőre akarja vonni, de Andor meggyőzi, hogy bízzon Mátéban, jelentkezni fog nála.

Tamara meglepődik, amikor ki kell segítse Izabellát. De aztán borzasztóan élvezi, és még azzal is kacérkodni kezd, hogy részt vegyen egy táncversenyen, amin egy ingyenes edző-workshopot lehet nyerni. Amikor Izabella nem túl kedvesen lebeszéli erről, hogy már késő elkezdenie és semmi esélye a versenyen, Tamarát kétségek kezdik gyötörni. A fodrászatban aztán letörten az egész életét megkérdőjelezi.

Bella úgy dönt, hogy komolyan veszi, hogy csajt szerezzen Milánnak. Megbeszél egy lánnyal egy randit a lakóhajón, és még sushit is szerez. Milán fogcsikorgatva megy csak bele a randiba, de nagy meglepetésére kiderül, hogy Szonja egész jó fej. De sajnos a randi közepén rosszul lesz és hányni kezd. Úgy érzi, totál csődöt mondott, de aztán Szonja is elhányja magát.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top