Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1775. rész tartalma

Reggel Barbit egy rejtélyes idegen követi az utcán, ami után Barbi attól tartva, hogy ez is Mária egy piszkos húzása, felhívja Joe-t. Joe… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1775
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. május 22., péntek, 21:30-kor

1775. rész tartalma

Reggel Barbit egy rejtélyes idegen követi az utcán, ami után Barbi attól tartva, hogy ez is Mária egy piszkos húzása, felhívja Joe-t. Joe miután megbizonyosodik arról, hogy Barbi nem képzelődik, kelepcébe csalja a követőt, és pár maflás után rákényszeríti egy találkozóra a megbízójával. Barbinak leesik az álla, mikor kiderül, hogy Alex nyomoztatott utána.

A Szonja féle fura randi után Milán kénytelen elismerni, a lány lenne a legmegfelelőbb arra, hogy végre kiverje Bellát a fejéből. Mivel azonban Szonja holnap elutazik nyaralni, Karesz úgy gondolja, hogy Milánnak le kell feküdnie Szonjával, nehogy az utazás alatt elfelejtse őt. Milán mindent belead, azonban megtudja, hogy Szonja igazából csak olyan pasikkal fekszik le, akikkel együtt is jár…

Szofi és Tivadar benevezik Tamarát, annak előzetes engedélye nélkül arra a táncversenyre, amin tánctanári képzést lehet nyerni. Tamara azonban fél attól, hogy megint meghiúsul majd egy álma, így aztán vívódik, hogy egyáltalán megpróbálja-e, és emiatt összeveszik a barátaival. Csak akkor áll helyre Tamara önbizalma, amikor Pablo bátorítja, hogy vegyen részt. Ám közben Szofi és Tivadar már visszamondták a nevezését, és a határidő ketyeg.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top