Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1776. rész tartalma

Reggel Ildikó fölkeresi Joe-t, és elmondja, hogy minden tiltakozása ellenére Barbi belement, hogy Alex segítségével ellopja a gyereket, hogy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1776
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. május 25., hétfő, 21:30-kor

1776. rész tartalma

Reggel Ildikó fölkeresi Joe-t, és elmondja, hogy minden tiltakozása ellenére Barbi belement, hogy Alex segítségével ellopja a gyereket, hogy így szorítsák sarokba Máriát. Ildikó azt akarja, hogy Joe beszélje le Barbit erről az őrült tervről, ám Joe hasztalan figyelmezteti Barbit, ő ragaszkodik ahhoz, hogy élni fog az Alex által felkínált lehetőséggel.
Bár jól mennek a dolgok Szonjával, Milán mégis úgy érzi, hogy szüksége van egy kis időre nő nélkül. Ezért is tartja jó dolognak, hogy Szonja elutazik pár napra, neki pedig lesz ideje rendezni az érzéseit. Mikor a lány, aki Szonjával menne, lebetegszik, és Szonja megkérdezi Milántól, hogy nincs-e kedve a barátnője helyett vele tartani, Milán számára ez a kérdés megterhelőnek bizonyul, és Szonja meghátrál: oké, akkor majd elutazik egyedül.
Szofi véletlenül veszélybe sodorja Tekla és Máté esküvői helyszínét, mikor Tivadar a zaklatójának hiszi az egyik telefonálót, aki a fodrászüzletet hívja, és elmondja őt mindennek. Bár Szofi megpróbálja tisztázni a félreértést, de az esküvő helyszínének tulajdonosával nem lehet szót érteni. Szofi elmegy az esküvő helyszínére, ahol hatni próbál a tulajdonos szívére. Végül Szofi elmondja, hogy semmiképp sem akarja tönkretenni Máté esküvőjét.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top