Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1777. rész tartalma

Barbit Mária bejelentése és a gyerek eltűnése miatt felkeresik a rendőrök, de nem találják meg nála Noaht. Az ügyvéd, aki Máriát képviseli n… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1777
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. május 26., kedd, 21:30-kor

1777. rész tartalma

Barbit Mária bejelentése és a gyerek eltűnése miatt felkeresik a rendőrök, de nem találják meg nála Noaht. Az ügyvéd, aki Máriát képviseli nagyon meglepődik, amikor kiderül, hogy Alex is benne volt a rablás kitervelésében. A következő meglepetés akkor éri, amikor Alex átnyújt neki egy borítékot, ami súlyos dolgokat tartalmaz Máriára nézve. A megzsarolt félnek nincs más választása, mint visszavonulót fújni, legalábbis egyelőre.
Tamara már reggel gyakorolni kezdi Pablóval a tánclépéseket, hogy jól szerepeljenek a jövő heti versenyen. De a tánc közben hamar felforrósodik köztük a levegő, és váratlanul csókolózni kezdenek. Ám hirtelen betoppan Pablo szenvedélyes barátnője, és rajtakapja őket, így Tamara rövidesen ott áll partner és tánctanár nélkül. Kétségbeesetten elsiet a tánciskolába, hogy találjon valakit, ott viszont már megelőzte a híre, és senki nem akar vele szóba állni. Kínjában végül Joe-hoz fordul, aki nem igazán szeretne táncolni.
Szofi érzései felkavarodtak a Mátéval való csók miatt. Mindketten úgy döntenek, hogy egyszerűen elfeledkeznek erről a kis ballépésről. Miközben azonban Szofi érzései annyira felkavarodnak, hogy még Krisztián előtt is eltitkolja, hogy találkozott Mátéval. Mátét kevésbé viselte meg a csók és relatív lazán számol beTeklának arról, hogy hogyan kapták vissza az esküvői helyszínüket. Amikor Krisztián megtudja, hogy Szofi hazudott neki, mélyen megbántódik és dühösen elmegy. Szofi beszámol Nikinek és Evelinnek a zavaros érzéseiről, akik határozottan felhívják a figyelmét arra, hogy ne kezdjen semmibe se Mátéval, hanem koncentráljon Krisztiánra.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top