Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1778. rész tartalma

Evelin reggel ledöbben, amikor Nikiben az Andréval folytatott szex után felmerül, hogy inkább nem fogja elkötelezni magát. Evelinnek sikerül… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1778
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. május 27., szerda, 21:30-kor

1778. rész tartalma

Evelin reggel ledöbben, amikor Nikiben az Andréval folytatott szex után felmerül, hogy inkább nem fogja elkötelezni magát. Evelinnek sikerül kicsit lenyugtatnia Nikit, de hamar rájön, hogy keményebb eszközökhöz kell folyamodnia, ha meg akarja mutatni barátnőjének, mit veszíthet, ha esetleg lecseréli a Péterrel rá váró biztonságos jövőt egy olyan Casanovára, mint André. Ezért úgy dönt, magával viszi Nikit, hogy lássa Andrét csajozás közben és ezáltal rájöjjön, hogy egy normális párkapcsolat Péterrel sokkal többet ér, mint a vad szingli-lét. Ám André észreveszi Nikit, és éjjel megjelenik az albérletben…

Bori nagyon dühös, amikor Roland a blogja kapcsán győzködni akarja a nőket, hogy adjanak bele minél többet a férfival való kapcsolatukba. Bori dühös, hogy Roland nem gondol abba bele, hogy a férfiak is bevethetnék magukat azért, hogy ápolják a párkapcsolatukat, ahelyett, hogy a régi szerepekhez ragaszkodjanak. Emiatt szörnyen összeveszik Rolanddal, aki úgy gondolja, hogy Bori túlzásba esik.

Tamara pánikba esik, amikor a táncverseny vége felé minden félresikerülni látszik. A jelmez nem illik rá, és a főpróba is elég gyengén sikerül. Joe elviszi motorozni, hogy megnyugtassa, és Tamarának tényleg sikerül is kiszellőztetnie a fejét. Hogy szívességet tegyen Joe-nak, neki is összehoz egy főpróbát a bokszklubban, hogy megszokhassa a helyszínt. Amikor aztán konfrontációra kerül sor a másnapi ellenfelével, Artúrral, Joe magabiztosan beleáll, és megígéri neki, hogy másnap legyőzi.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top