Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1779. rész tartalma

Niki nem tudja, mit tegyen, együtt maradjon-e Péterrel, vagy sem. Evelin szeretné arról meggyőzni Nikit, hogy ne hozzon elhamarkodott döntés… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1779
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. május 28., csütörtök, 21:30-kor

1779. rész tartalma

Niki nem tudja, mit tegyen, együtt maradjon-e Péterrel, vagy sem. Evelin szeretné arról meggyőzni Nikit, hogy ne hozzon elhamarkodott döntést. Niki még inkább zavarba jön, amikor reggel váratlanul meg is jelenik náluk Péter. A helyzet akkor lesz még feszültebb, mikor André is felbukkan az albérletben…

Tamara és Joe bizakodnak, hogy ma mindketten nyerni fognak a versenyeiken. Amikor azonban kiderül, hogy az egyik zsűritag késik a táncversenyről, Joe nyugtalankodni kezd, ha nem kezdenek időben, elkésik a saját bokszmeccséről. A motorja forog kockán. Tamara nagyon örül, mert végül megnyeri a táncversenyt. Miközben Tamara diadalt arat, Joe barátai mindent bevetnek, hogy kitolják a meccs kezdetét. De hiába.

Norbi nem tudja, hogyan viselkedjen, amikor mostohatestvére, Dominik megjelenik nála. Végül elküldi a fiút. Dominik viszont nem akar elmenni – kijelenti, hogy szeretne Norbi testvére lenni, nem számít, mit mond az anyja! Dzseni arra kéri Norbit, fogadja el mostohaöccse feléje nyújtott kezét. Norbi aztán szeretné Dominik figyelmét elnyerni közös egy programmal.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top