Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1780. rész tartalma

Norbi úgy érzi, hogy igazságtalanul vádolják, amikor az anyja jelenik meg az ajtó előtt, majd nem sokkal később a rendőrség, és mind azt… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1780
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. május 29., péntek, 21:30-kor

1780. rész tartalma

Norbi úgy érzi, hogy igazságtalanul vádolják, amikor az anyja jelenik meg az ajtó előtt, majd nem sokkal később a rendőrség, és mind azt hiszik, hogy ő bújtatja Dominiket, aki eltűnt. Amikor Norbi a barátai hatására felfogja a helyzet komolyságát, aggódva a mostoha öccse keresésére indul, azonban mindhiába. Már fel akarja adni, ám ekkor kap egy üzenetet Dominiktől azzal a követeléssel, hogy Norbi és Szilvi béküljenek ki, különben Dominik nem megy haza. Norbi, aki felismeri, hogy a videó háttere a bunker, azonnal útnak indul oda a barátaival.

Ahelyett, hogy segítene Evelinnek a T.É.R.-ben, Roland a rajongói dicsérő üzeneteivel dicsekszik és a munkája elé állítja a blogot. Amikor egy fiatal nő kiönti neki a lelkét, akkor Roland Evelint jól feldühítve mindent félredob, és úgy gondolja, hogy muszáj kapcsolati tanácsadóként és női szakértőként fellépnie. Rolandnak leesik az álla, amikor rájön, hogy a fiatal lány csaló volt, aki kihasználta a jóhiszeműségét és ellopta a tárcáját, valamint a bár bevételét.

Szofi egyszerűen nem tudja kiverni a fejéből a csókot Mátéval, és úgy érzi, hogy utolérte őt a karmája, amikor majdnem a torkán akad Tekla esküvői próbatortája. Szofi minden eszközzel megpróbál csakis Krisztiánra koncentrálni, de aztán ismét bizonytalan helyzetbe kerül, amikor ellazulva ülnek a szaunában, amibe később majdnem beszorulnak.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top