Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1781. rész tartalma

Norbi kimerülten ér haza a srácokkal egy aggodalomban töltött éjszaka után, és nagyon megkönnyebbül, amikor sértetlenül beállít Dominik… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1781
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. június 2., kedd, 21:30-kor

1781. rész tartalma

Norbi kimerülten ér haza a srácokkal egy aggodalomban töltött éjszaka után, és nagyon megkönnyebbül, amikor sértetlenül beállít Dominik. Dominik pénteken tűnt el, Norbi egész hétvégén és hétfőn is aggodalommal kereste. Azonnal szól Szilviának, hogy elviheti. De mikor már azt hiszi, hogy az anyjával jó úton járnak a kibékülés felé, Szilvia továbbra is azt követeli tőle, hogy tűnjön el Dominik életéből.

Tamarának bűntudata van, mert Joe az ő táncversenye miatt nem ért oda a bokszmeccsre, és így elveszítette a motorját, ami a fogadás tétje volt. Mikor Tamara látja, hogy mennyire szenved ettől Joe, mindenáron vissza akarja szerezni a motort. Elmegy Artúrhoz, hogy ellopja a járgányt, és Joe hasztalan próbálja lebeszélni őt erről. Végül Joe a barátai előtt kihívja Artúr egy újabb bunyóra.

Karolát megdöbbenti, amikor a T.É.R. pultos lánya, Lea új barátjáról kiderül, hogy nem más, mint az exe, Kevin. Nem tud kitérni a konfrontáció elől, és nagyon megdöbben, mikor a fiú bagatellizálja a közös múltjukat Lea előtt. Karola tanácstalan, hogy nem kellene-e óvnia Leát Kevintől, és végül úgy dönt, hogy nem avatkozik bele. De mikor feltámad benne a gyanú, hogy Kevin a vécében drogozik, mégiscsak lebuktatja Kevint.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top