Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1784. rész tartalma

Joe teljesen ledöbben, amikor felhívják a kórházból, hogy menjen be Sanyi miatt, akivel gondok vannak. Kiderül, hogy a férfinak, nincs TB-je… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1784
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. június 5., péntek, 21:30-kor

1784. rész tartalma

Joe teljesen ledöbben, amikor felhívják a kórházból, hogy menjen be Sanyi miatt, akivel gondok vannak. Kiderül, hogy a férfinak, nincs TB-je, és ezért könnyelműen el akarja hagyni a kórházat. Joe-t gyötri a lelkiismerete, ezért felajánlja, hogy beköltözteti magához, majd ő ápolja. A lakók szerint ez túlzás, miközben Joe-t hívják, hogy ugorjon be egy motoros túrára.

Lali feszülten próbál Virág kedvében járni, mert a tegnapi veszekedésük után érzi, hogy nem békültek ki igazán. De Virág közli, hogy délután is bent kell maradnia dolgozni és este sem ér rá. Lali Nikinek panaszkodik, aki biztatja, hogy hódítsa vissza a szerelmét. Lali az óvodában megtudja, hogy Virág kért magának plusz műszakot, ami megijeszti. Összevesznek azon, hogy Virág hazudott neki.

Szofi először nagyon örül, amikor Krisztián el szeretne tölteni egy szép napot vele. Ám, amikor Krisztián felajánlja neki, hogy ad kulcsot a lakásához és felszabadít neki egy polcot a szekrényben, Szofi hirtelen nem tud mit kezdeni a helyzettel. Ismét teljesen összezavarodik érzelmileg.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top