Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1785. rész tartalma

Virágot felhívja Noémi, hogy baj van és elmondja a lánynak, hogy a rákszűrésen valamit találtak és kéri a nővérét, hogy költözzön haza, hogy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1785
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. június 8., hétfő, 21:30-kor

1785. rész tartalma

Virágot felhívja Noémi, hogy baj van és elmondja a lánynak, hogy a rákszűrésen valamit találtak és kéri a nővérét, hogy költözzön haza, hogy mellette legyen. Virág természetesen segít mindenben, de mikor Lali megjelenik, számára egyértelmű, hogy Noémi csak kitalálta a betegséget.

Patriknak a szülinapja miatt érzett öröme már reggel keményen próbára van téve, mivel Kata és Norbi különbözőképpen tervezte azt ünnepelni. Patriknak sikerül végül kompromisszumra jutnia a barátaival, de minden szörnyen sül el. Amikor elmondja Katának, hogy nem tetszik neki a lány ajándéka, ezzel megbántja Katát. Norbi viszont túlissza magát, és lehányja azt.

Szofi teljesen ki van készülve, miután pénteken lelépett Krisztiántól, mert úgy érezte, hogy fojtogatja a kapcsolat. Szofi bizalmasan kiönti a lelkét Gábornak, de Gábor sem tud tanácsot adni neki. Miután Szofi felzaklatva hitegeti Krisztiánt a szalonban, annyira ki van borulva, hogy véletlenül megsebesít egy vendéget, Tamara pedig kérdőre vonja.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top