Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1786. rész tartalma

Szofi másnaposan ébred Máté lakásában. Sokkolja, amikor rádöbben, hogy részegen üzenetekkel bombázta Krisztián hangpostáját. Legszívesebben… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1786
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. június 9., kedd, 21:30-kor

1786. rész tartalma

Szofi másnaposan ébred Máté lakásában. Sokkolja, amikor rádöbben, hogy részegen üzenetekkel bombázta Krisztián hangpostáját. Legszívesebben elsüllyedne szégyenében, és ha ez még nem lenne elég, Tekla úgy érzi, tartozik Szofinak, ezért felkerekedik, hogy elmenjen Krisztiánhoz, és megmentse Szofi kapcsolatát. Szofi pánikba esik, és próbálja Teklát leállítani, mielőtt az esetleg Krisztiántól megtudná, hogy csókolózott Mátéval. Szofinak szerencséje van, még időben utoléri a lányt, ám a Krisztián előtti magyarázkodást nem úszhatja meg.

Niki nem tudja, hogy merre tovább: Péter vagy André? Evelin inkább Péter mellett érvel, de Niki már semmit sem tud józan fejjel megítélni, és semmiben sem biztos. Mikor végül ismét André karjaiban köt ki, Evelin már ott tart, hogy feladja, hisz lehetséges, hogy Niki számára mégis a szakítás a jobbik megoldás. Este azonban kellemetlen meglepetés éri Evelint.

Kata reggel egy buli után összefut egy menő influenszerrel. Amikor Kata arról panaszkodik, hogy nem tudja, hogy mi a különleges benne, az influenszer elmagyarázza neki, hogy meg kell találja magában azt, amitől egyedi. Kata szeretné ezt megbeszélni Patrikkal, aki azonban félvállról veszi a lány kérdését, és igazából nem tudja megmondani, hogy Katában mi a különleges. Mikor Norbit és Dzsenit is megkérdezi, ők nem is veszik észre, hogy válaszukkal mennyire megbántják Katát.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top