Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1787. rész tartalma

Evelin megpróbálja elérni Nikit, mivel Péter tegnap este éjszaka megérkezett és őt kereste. Niki azonban közben Andréval szórakozik és… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1787
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. június 10., szerda, 21:30-kor

1787. rész tartalma

Evelin megpróbálja elérni Nikit, mivel Péter tegnap este éjszaka megérkezett és őt kereste. Niki azonban közben Andréval szórakozik és egyáltalán nem kíváncsi Péterre. Amikor Evelin megtudja Pétertől, hogy mennyire hiányzik neki a barátnője és mi mindenen lenne hajlandó változtatni, hogy megmentse a kapcsolatukat, megsajnálja a fiút. Ezért fel is keresi Nikit Andrénál, leszidja és megpróbál rá hatni. Niki végül valóban elkezd kételkedni a döntésében és beszél Péterrel.

Roland iszonyat boldog, amikor Bori a T.É.R-ben egy kis szex-szel lepi meg. A lány azonban megijed, és félbeszakítja a szexet, amikor észreveszi, hogy egy furcsa pasas jelenik meg a még zárt bárban. Roland túlzásnak tartja az aggodalmát, de amikor később ő is felfigyel egy kellemetlen vendégre, gyorsan rájön, hogy Bori ezt a férfit láthatta. Ám Roland meglepetésére a férfinak nagy tervei vannak velük, mert ki szeretné adni a blogos történeteiket egy könyv formájában. Miközben Roland ettől teljesen felpörög, Bori fel van háborodva.

Lali kétségbeesve veszi tudomásul, hogy Virág hosszabb időre elköltözik, hogy Noémit ápolhassa. Amikor Gábor megpróbál a lánnyal beszélni egy esetleges átverésről, Virág egy pillanatra elgondolkozik, de végül védelmébe veszi a testvérét. Lali harcmodort vált, és felajánlja segítségét Noémi gondozásában.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top