Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1807. rész tartalma

Bécy elmegy Mirjamhoz, hogy újra bocsánatot kérjen tőle a rosszul sikerül felolvasás miatt, mikor egy hatalmas veszekedés fültanúja lesz… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1807
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. július 8., szerda, 21:30-kor

1807. rész tartalma

Bécy elmegy Mirjamhoz, hogy újra bocsánatot kérjen tőle a rosszul sikerül felolvasás miatt, mikor egy hatalmas veszekedés fültanúja lesz. Kiderül, hogy Mirjamnak van egy lánya, akivel Mirjamnak az utóbbi időben nagyon meggyűlt a baja. Bécy felajánlja, hogy segít és felveszi gyakornoknak az egyik klubjába. Mirjam nagyon hálás Bécynek és megbocsájt neki.

André úgy gondolja, hogy végre megszabadult Francitól, amikor egy szerelő megszerelte a lány büfékocsiját. Ám Franci exe visszaveszi a kocsit, így viszont nemcsak Franci munkalehetősége lett oda, hanem a tető is a feje fölül. Amikor Bence értesül Franci szorult helyzetéről, sajnálatból felajánlja neki, hogy egyelőre maradjon velük a házban.

Tamara reggel meghallja, hogy Máté összeveszik Izabellával, akinek kevesebb fizetést akar adni. Izabella választás elé állítja Mátét. Máté vagy fizet neki, vagy Izabella faképnél hagyja őt. Tamara megsajnálja Mátét, és felajánlja neki, hogy besegít, amíg Máté nem talál valakit Izabella helyére. Máté számára Tamara jelenti a megoldást a problémájára. Új tánctanárként felveszi őt a DJ-be. Tamara örül, de fél, hogy Szofi megharagszik rá, ezért nem mer felmondani a szalonban.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top