Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1808. rész tartalma

Reggel Bécy meglátogatja Mirjamot és Rebekát, hogy mint személyi asszisztensét magával vigye munkába. Bécy célja, hogy Mirjamnak imponáljon… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1808
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. július 9., csütörtök, 21:30-kor

1808. rész tartalma

Reggel Bécy meglátogatja Mirjamot és Rebekát, hogy mint személyi asszisztensét magával vigye munkába. Bécy célja, hogy Mirjamnak imponáljon, hogy milyen jól bánik a lányával. Ezért egy közös reggelit varázsol Mirjam lakására, közben Rebeka érzékeli, ahogy Bécy be akar vágódni Mirjamnál. Rebeka ezért később megzsarolja Bécyt azzal, hogy fizessen neki, ha jóban akar lenni az anyjával, mert Rebeka képes tönkretenni a kapcsolatukat. Bécy szívja a fogát, de jobbnak látja, ha fizet Rebekának. Rebeka a munkamegbeszélés közben főnökösködni kezd Bécy helyett, amitől Bori féltékeny lesz, de hiába kéri számon Bécyt, annak szeme előtt csak Mirjammal való jó kapcsolata lebeg. Miután Mirjam meglátogatja Bécyt és a lányát, Rebeka a szemük láttára smárol az egyik őrrel. Ez Bécynél kicsapja a biztosítékot, és csúnyán leteremti Rebekát.

André reggel rájön, hogy húga akkor fog a leghamarabb elmenni a házból, ha ő visszaszerzi neki az exétől a büfékocsiját. André megtudja Kristóftól, hogy szakításukkor Franci bosszúból ripityára törte a lemezgyűjteményét. André ezért keményen beolvas Francinak, hiszen a jelek szerint a lány sem csupán szenvedő alanya a történetnek. Viszont mivel André továbbra is meg akar szabadulni a húgától, újból elmegy Kristófhoz, hogy visszaszerezze a büfékocsit.

Szofi a fodrászatban ráébred, hogy mennyire szenved Tekla – aki ezt persze be nem ismerné – amiatt, hogy az apja képtelen elfogadni, hogy hozzámegy Mátéhoz. A lány ezért Attilát még az esküvői vendégek listájáról is törölte. Tamara és Tivadar egyre nagyobb nyomást gyakorol Szofira: esküvői tanúként kötelessége kibékíteni egymással Teklát és az apját, hogy minden rendben menjen a nagy napon! Szofi így először Máténál, majd Attilánál próbálkozik, de mindkettőnél falakba ütközik. Ezek után már ott tart, hogy lemondja a felkérést, és nem lesz Tekla tanúja.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top