Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1809. rész tartalma

Karesz szomorúan készülődik egy hétvégi nyaralásra a barátaival, amit Lili és Olivér szerveztek. Karesz reménykedik, mert Mesi nem hozta el… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1809
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. július 10., péntek, 21:30-kor

1809. rész tartalma

Karesz szomorúan készülődik egy hétvégi nyaralásra a barátaival, amit Lili és Olivér szerveztek. Karesz reménykedik, mert Mesi nem hozta el Samut, hogy esetleg ezt azt jelenti, hogy neki van esélye, de a lány határozottan elutasítja. Megint.

Szofi rosszul érzi magát, mikor Tekla elhívja őt és Krisztiánt páros randira, magukhoz egy borkóstolásra. Krisztián nem túl lelkes, hogy Mátéékkal töltheti az estét, de a lány kedvéért belemegy. Az este rögtön feszülten indul. Szofi túlságosan is a pohár fenekére néz, hogy valahogy jobban érezze magát. De a dolog visszafelé sül el, mert becsípve túlságosan közvetlen Mátéval.

Amikor Sanyi reggel az állítólagos fájdalmaira panaszkodik, Tamara közli vele, hogy nem hallgatja tovább a nyafogását, és elmegy vele az orvoshoz. Hazafelé egyszer csak úgy tűnik, mintha Sanyi el akarna menekülni a rendőrök elől. Tamara gyanakodva azonnal kérdőre vonja, mire a férfi elmesél neki egy szívszorító sztorit az exéről és a macskájáról. Állítólag előle menekült, és nem a rendőrök elől. De Tamara gyanakvása nem csillapodik. Tivadar még jobban felpiszkálja, mert ő egy szavát sem hiszi Sanyinak.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top