Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1810. rész tartalma

Bence rossz lelkiismerettel hallgatja Orsi dicséretét arról, hogy milyen stabil az állapota. Ám röviddel ezután szembesülnie kell a valóság… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1810
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. július 13., hétfő, 21:30-kor

1810. rész tartalma

Bence rossz lelkiismerettel hallgatja Orsi dicséretét arról, hogy milyen stabil az állapota. Ám röviddel ezután szembesülnie kell a valósággal, amikor Zoé véletlenül megtalálja a zacskót, amiben a drog van, amit Bence nem bírt kidobni. Miközben Bence attól fél, hogy Zoé visszaeshet. Orsi Bence kedvéért közeledik Zoé felé. mindaddig, míg azt nem hiszi, hogy Zoé drogfogyasztásra próbálja csábítani Bencét.

Kareszt nagyon felzaklatja, amikor a lakóhajóra érve megtudja, hogy miután Lili segítséget kért Mesitől, az Samuval közösen bábokat készít, egy bölcsis előadásra Tedinek. Karesz féltékenységében azt gondolja, hogy Samu így akar Mesinél még inkább bevágódni, ezért vetélkedni kezd vele. Mivel azonban Karesz barkácsolási készségei korlátozottak, és inkább hasonlítanak horror film karakterekre.

Krisztián hangulatán nem segített a hétvége és azt követeli Szofitól, hogy fejezze be a barátkozást Mátéval. Szofi teljesen ledöbben, Tamara pedig megerősíti abban, hogy ne hagyja magát zsarolni. Miközben Szofi Mátétól kér tanácsot, aki még arra is hajlandó lenne, hogy lemondjon a barátságukról, hogy Szofi boldog legyen, Tamara Krisztián lelkére beszél. Közli vele, hogy el fogja veszíteni Szofit, ha végre nem kezd el bízni benne.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top