Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1811. rész tartalma

Bence reggel még mindig a bűntudatával küzd, mivel tegnap miatta tették ki Zoét a házból. Még egyszer megpróbálja megmagyarázni a viselkedés… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1811
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. július 14., kedd, 21:30-kor

1811. rész tartalma

Bence reggel még mindig a bűntudatával küzd, mivel tegnap miatta tették ki Zoét a házból. Még egyszer megpróbálja megmagyarázni a viselkedését Zoénak, de Zoé hallani sem akar többé az áruló Bencéről. Bence annál inkább megkönnyebbül, mikor Zoé végül megenyhül, és még egy kedves kiengesztelő lépést is tesz felé. Azonban nem veszi észre, hogy Zoé bosszúból beteszi a drogot Karola termoszába.

Milán és Bella lázasan gondolkodnak, honnan tudnák megszerezni a plusz pénzt a hajó kikötőhelyének a díjára. Hiába kaparják össze Mesivel együtt az összes vagyonukat, az semmire sem elég. Milán feldobja a régi ötletüket, hogy nyissanak hostelt, de a többiek eleinte ellenkeznek. Karesz, Mesi és Bella nem akarják, hogy idegenek éjszakázzanak a hajón, inkább megpróbálják eladni a régi holmijaikat. Milán itt a piros-hol a piros játékon megpróbálja megduplázni az eladásból származó bevételt.

Virág még mindig mérges Lalira az Anita-affér miatt, míg Lalit lelkifurdalás gyötri. Gábor tompítani akarja a köztük lévő feszültséget, ezért megkéri őket, hogy segítsenek a T.É.R. kidekorálásában, aztán az első adandó pillanatban kettesben hagyja Laliékat, hogy legyen idejük megbeszélni a dolgokat. Ám Virágnak ismét sok lesz Lali, és ő is otthagyja a fiút. Ekkor benéz a bárba Anita, és egy beszélgetésre kerül sor köztük: Lali tisztázza, hogy nem akarja felrúgni a kapcsolatát Virággal. Később azonban, amikor meghitt hangulat alakul ki köztük, Lali kis híján elcsábul.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top