Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1812. rész tartalma

A kétségbeesett barátok Karola életéért aggódnak, amikor a lányt újra kell éleszteni és kórházba kell szállítani. Karolát az orvosoknak siker… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1812
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. július 15., szerda, 21:30-kor

1812. rész tartalma

A kétségbeesett barátok Karola életéért aggódnak, amikor a lányt újra kell éleszteni és kórházba kell szállítani. Karolát az orvosoknak sikerül megmenteni a szívmegállás után, de amikor kiderül, hogy Karolának drogot adtak be, mindenki elképed. Titokban megjelenik Zoé, aki bevallja Bencének, hogy ő csempészte a drogot Karola italába. Bence dühösen nekiesik Zoénak, aki végül Bencét vádolja, hogy igazából ő is tehet erről.

Máté reggel szembesül azzal, hogy Tekla milyen szomorú, mivel kénytelen volt megkérni az apját, hogy ne jöjjön el az esküvőre. Máté megpróbálja meggyőzni Attilát, hogy mégis adja áldását rá és Teklára, ám mindhiába. Mikor Máté a fodrászatban szerelmet vall Teklának, és elmondja, hogy csak akkor fogja elvenni Teklát, ha Attila az áldását adja rájuk, Szofi akaratlanul is meghatódik. Ezért később kérdőre vonja Attilát és kiáll Máté és Tekla mellett, aminek meg is lesz az eredménye.

Milán teljesen meg van győződve arról, hogy jó ötlet Hostellé alakítani a lakóhajót, bár a barátainak sok ellenérzése van. És habár a vendégek keresése kezdetben nem vezet eredményre, Milánnak mégis sikerül néhány vendéget szerezni a lakóhajóra. Miközben Bella és Karesz egyre jobban kételkedni kezd Milán ötletében, Milán továbbra is győzködi magát, hogy a Hostel jól fog menni.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top