Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1813. rész tartalma

Bence teljesen összezavarodik, amikor Zoé beállít hozzá, és arra kéri, ne mondja el a rendőrségnek, hogy ő a felelős Karola szívinfarktusáért… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1813
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. július 16., csütörtök, 21:30-kor

1813. rész tartalma

Bence teljesen összezavarodik, amikor Zoé beállít hozzá, és arra kéri, ne mondja el a rendőrségnek, hogy ő a felelős Karola szívinfarktusáért. Roland dühében kidobja a lányt, Bence pedig azon őrlődik, hogy mit is tegyen. Roland azon a véleményen van, hogy mondjon igazat, vagyis ismerje be, hogy tőle származott a lánynak beadott drog. Zoé közben felkeresi Karolát a kórházban, magára vállal mindent, és üzletet ajánl neki: örökre eltűnik, ha nem tesznek ellene feljelentést. Karola azonban elhallgatja ezt Bence előtt, aki Orsival együtt meglátogatja, ezután Bencéből kibukik a teljes igazság. A fiú elismeri, hogy hazudott: tőle van a drog, amit Zoé belecsempészett Karola italába. Orsi ezen nagyon ledöbben, először faképnél hagyja Bencét.

Joe úgy érzi, hogy távollétében Tamara és Szofi jócskán elkényeztették Sanyit. Mikor nagy elszántsággal ismét átveszi tőlük Sanyi gondozását, a DJ Sport fitneszben hamar szembesül azzal, hogy Sanyi minősíthetetlen viselkedése bizony gyorsan az agyára megy. Tamara visszaviszi Sanyit az albérletbe, és határozottan rendre utasítja Joe-t: viselkedjen felelősen, és változtasson a Sanyihoz való hozzáállásán! Joe így kénytelen otthon tölteni az estét Sanyival.

Milán odaadóan dolgozik azért, hogy a hostel jól működjön, de vegán vendégei azért lassan kezdenek az idegeire menni. Amikor megtudja a döbbent Bellától, hogy egy anonim felhasználó negatív netes értékelést adott a hostelről, Milán biztos benne, hogy csakis a vegán fiúk lehetett azok, ezért bosszúból hashajtót kever az ételükbe. Már túl késő, amikor kiderül, hogy mégsem ők voltak azok. Milán egészen elkeseredik, hiszen így már két negatív kommentre számíthat. A vegán fiúk azonban meglepő módon nem Milánt okolják a gyomorrontásért.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top