Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1815. rész tartalma

Orsinak nagyon fáj, hogy Bence szakított vele és az is, hogy milyen érvek miatt. Karesz vigasztalja és támogatja. Orsi elmegy a Bécy házba… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1815
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. július 20., hétfő, 21:30-kor

1815. rész tartalma

Orsinak nagyon fáj, hogy Bence szakított vele és az is, hogy milyen érvek miatt. Karesz vigasztalja és támogatja. Orsi elmegy a Bécy házba, hogy összepakolja a maradék holmiját, ahol összefut Bencével. Mikor látja a fiún, hogy komolyan gondolt mindent, rájön, hogy nincs visszaút.

Máté vigasztalhatatlan, mert Teklával olyan esküvői ruhában kell az oltár elé állniuk, ami egyikőjüknek sem tetszik. Amikor elpanaszolja Szofinak a problémáját, a lánynak az-az ötlete támad, hogy a régi göncöket egy helyen, amit ismer, egyszerűen cseréljék újakra. Máté és Tekla nagyon lelkesek és Szofival meg Tivadarral el is indulnak megfelelő csere-ruhákat keresni. Amikor Szofi segít Máténak a választásban, újra közel kerülnek egymáshoz, és Máté megcsókolja.

Dzseniék strandolni készülnek, de valahogy szóba jön Dominik, amitől Norbi bevallja, hogy hiányzik neki a tesója. Hirtelen ötlettől vezérelve meglátogatja a féltestvérét. Jó hangulatban töltenek időt együtt, de amikor az anyja levegőnek nézi, Norbi megsemmisül.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top