Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1816. rész tartalma

Andrénak nem nagyon tetszik, amikor Bécy és a kollégái reggel a házban kötnek ki egy kis afterpartyra, amelyhez csatlakozik Franci is. Amikor… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1816
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. július 21., kedd, 21:30-kor

1816. rész tartalma

Andrénak nem nagyon tetszik, amikor Bécy és a kollégái reggel a házban kötnek ki egy kis afterpartyra, amelyhez csatlakozik Franci is. Amikor megpillantja a lányt fürdőruhában, majd’ elsüllyed szégyenében. A helyzet csak tovább fokozódik, és egyszer csak André kifakad, hogy mennyire undorodik Franci kövérségétől – már gyerekkoruk óta. Franci erre megbántva visszavág, hogy André is kövér volt kiskorában, amivel akaratlanul is a kollégái gúnyolódásának a tárgyává teszi a fiút.

Reggel Bécy berobban a kollégáival a házba egy kis délelőtti afterpartira, amivel alaposan meglepi a lakókat. Amikor azonban Bécy felviszi a szobájába Mirjamot – ahonnan előbb ki kell dobnia Balut és az egyik táncosnőt –, az együttlét végén mindkettejükön erős viszketés lesz úrrá. Mirjam azt hiszi, hogy nemi betegséget kapott el Bécytől, és felháborodottan faképnél hagyja Bécyt. Később azonban, miután a rejtélyes viszketés Balut és a táncosnőt is gyötri, kiderül, hogy Bori szórt bolhát Bécy ágyába, hogy kiköltözésre bírja Bécyt.

Máté feldúlt, és nem bír Tekla szemébe nézni, amiért tegnap megcsókolta Szofit. Szofi is össze van zavarodva, és semmiképp nem szeretne beszélni a dologról Mátéval. Később Máté meglesi a fodrászatban, és kérdőre vonja. Mi volt ez? Önvédelemből mindketten bebeszélik maguknak, hogy csak a régi megszokás áldozatává váltak.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top