Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1818. rész tartalma

Evelin és Niki még mindig túráznak, már nagyon unják, de ezt egyikük sem meri bevallani a másiknak, ezért folytatják a gyaloglást. Miután el… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1818
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. július 23., csütörtök, 21:30-kor

1818. rész tartalma

Evelin és Niki még mindig túráznak, már nagyon unják, de ezt egyikük sem meri bevallani a másiknak, ezért folytatják a gyaloglást. Miután eltévednek az erdőben és Niki bokája kibicsaklik, nem tudják, mitévők legyenek, de szerencséjükre arra jár egy vadőr, aki vendégül látja a lányokat egy vadászházban. Nikinek nagyon megtetszik a sármos vadőr, miközben Evelin érzi, hogy a pasi csak szexet akar. Amikor Evelin közli, mégse kéne együtt tölteni az estét a vadőrrel, Niki meggyanúsítja, hogy Evelin csak el akarja tőle venni a pasit. Evelin és Niki összevesznek, de Nikinek be kell látnia, hogy a vadőr tényleg csak nyomul, és hármasban szexet kezdeményezne, mert azt hiszi a lányok is benne lennének. Evelin és Niki ezek után faképnél hagyják a pasast, és napnyugta után neki vágnak az erdőnek, de megint eltévednek…

Franci mindent belead, hogy tartsa az André által előírt diétát és edzéstervet. Andrének viszont nincs türelme Francihoz, és mikor Franci ereje elfogy, André idegesen reagál rá. André fegyelmezetlennek tartja a húgát, és a frusztráltságában nem látja, valójában mennyire igyekszik Franci. André úgy érzi, Franci nem veszi őt komolyan.

Sanyi mindenkit idegesít a házban. Amikor Sanyi Dzsenivel is bizalmaskodni kezd, Gábor kiborul. Sanyi tovább nyomul Dzsenire Gábor háta mögött, mikor Sanyi túl messzire megy Dzseninél, Gábornál elszakad a cérna, főleg azok után, hogy Sanyi megint felhozza a Dzseni és Gábor közötti nagy korkülönbséget. Gábor ultimátumot ad Joe-nak, hogy küldje el Sanyit.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top