Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1830. rész tartalma

Szofi és Krisztián meglehetősen lerohanva érzik magukat, amikor Tekla meghívja őket egy közös vacsorára magukhoz. Szofi szívesen mondana nem… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1830
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. augusztus 10., hétfő, 21:30-kor

1830. rész tartalma

Szofi és Krisztián meglehetősen lerohanva érzik magukat, amikor Tekla meghívja őket egy közös vacsorára magukhoz. Szofi szívesen mondana nemet, ám Tekla ragaszkodik hozzá, hogy el kell jönniük! Szofi kelletlenül elfogadja a meghívást, ami valóban feszülten zajlik, de lassan oldódik a hangulat és Szofi bebeszéli magának, hogy Máté és ő sokkal előbb vissza fognak találni ahhoz, hogy ismét normálisan viselkedjenek egymással, mint gondolták.

Bence fájdalmasan kénytelen szembenézni azzal, hogy odalett a tetoválói álma, amikor hirtelen a volt főnöke, Krisztián megjelenik a büfékocsinál. Habár Bence Krisztián és később Franci előtt azt állítja, hogy egyáltalán nem hiányzik neki a tetoválás, ám mégsem tud nem gondolni rá. Minden emlék felszínre tör benne, amikor megtalálja a régi rajzait. Megpróbálja a késztetését a rajzolás, és tetoválás iránt félretenni, de egyszerűen nem tudja elengedni.

Mirjam reggel megjelenik Bécy-nél, mert mindenképp beszélni, és békülni szeretne vele. Később meg is jelenik Bécy Mirjam lakásán, ám a beszélgetést megzavarja Mirjam súlyos allergiás rohama. A kezdeti félelem után, hogy Mirjam kutyaszőr allergiás, Bécy fogja a kutyát, és elviszi a klubba, ahol André gondjaira bízza. Visszatérve Mirjamhoz, meglepetésére Rebeka bocsánatot kér…

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top