Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1831. rész tartalma

Tamara meglepődik, amikor egy autóban meglátja a bohócjelmezbe öltözött Sanyit, akit röviddel ezelőtt hajítottak ki az albiból. Odalép hozzá… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1831
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. augusztus 11., kedd, 21:30-kor

1831. rész tartalma

Tamara meglepődik, amikor egy autóban meglátja a bohócjelmezbe öltözött Sanyit, akit röviddel ezelőtt hajítottak ki az albiból. Odalép hozzá, hogy a hogyléte felől érdeklődjön, azonban váratlanul beugrik a kocsiba Sanyi haverja, aki épp az imént rabolt ki egy nonstop boltot. Tamara így egy csapásra a zsaruk elől menekülő autó fogságába kerül, amitől rettenetes pánikba esik. Közben a barátai nagyon aggódnak miatta.

Borit még mindig iszonyúan frusztrálja, hogy őt okolják azért, hogy a riasztó nem volt bekapcsolva a klubban, amikor betörtek oda. Emiatt csak alantas feladatokat bíznak rá, ám amikor Bécy behívja a klubba, hogy ismét megszívassa, Bori elhatározza, hogy nem adja fel a küzdelmet és harcolni fog a munkájáért. Közben nem sejti, hogy Bécy éppen csapdába csalja Rolandot, aki a klub raktárából származó whiskyt vásárol egy álterjesztőtől. Amikor Bécy mintegy „,véletlenül” betér a T.É.R.-be, és egy pohár whiskyt rendel, közli Rolanddal, hogy lopott italt tart a bárjában.

Milán nagyon csalódott, amikor a szellemhajó ötlete nem igazán jön be a vendégek körében, mert hiányolják az igazán rémisztő eseményeket. A lehangoló eredmény után ő és Birdy elhatározzák, hogy a hajót igazi kísértetházzá alakítják, és elindulnak egy lomtárhoz. Miután összeszedtek egy csomó, a célnak megfelelő holmit, váratlanul megjelenik a tulaj. Milánnak és Birdynek sikerül elrejtőznie, de csapdába kerülnek, mert a tulajdonos a mellettük levő WC-be megy be, és rendkívül hosszasan időzik ott. Amikor Milán nem bírja tovább, elmenekülnek a tomboló tulajdonos elől.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top