Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1832. rész tartalma

Tamara egyre inkább együttérez Sanyival, mikor az felhívja a börtönből, és a segítségét kéri. A barátai igyekeznek lebeszélni róla, hiszen… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1832
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. augusztus 12., szerda, 21:30-kor

1832. rész tartalma

Tamara egyre inkább együttérez Sanyival, mikor az felhívja a börtönből, és a segítségét kéri. A barátai igyekeznek lebeszélni róla, hiszen Sanyi becsapta őket, de végül Tamara kiváltja a férfit. Közli vele, hogy csak azért tette, hogy könnyítsen a lelkiismeretén, és mivel úgy érezte, ennyivel tartozik neki, amiért tegnap megvédte. Joe és Niki hitetlenkedve állnak Tamara döntése előtt, aki keményen beolvas nekik. Sanyi, Tamara önzetlen tettétől ráébred, hogy becsületesen is élheti az életét.

Boriéknál megjelenik a rendőrség, hogy lopott áru után átkutassa a házat. Bori ráébred, hogy a rémálom még csak most kezdődik. Elszántan felkeresi Bécyt, és szemrehányást tesz neki, de mikor kudarcot vall, feladja elveit, és könyörög Bécynek, hogy ne gyötörje tovább. Bécy élvezettel mossa kezeit, és lerázza. Bori tehetetlennek és gyengének érzi magát. Amikor Evelinnel beszélget, rájön, hogy nem nézheti tétlenül, hogy Bécy tönkretegye a karrierjét. A fejébe veszi, hogy maga intézi el Bécyt, és megfizettet vele a mocskos játékért.

Bella mikor meglátja a horror-hostelt, teljesen kiakad, mivel hülyeségnek tartja. De később nem tudja megállni, hogy a saját elképzelései szerint ne próbálja sikeresebbé tenni a hajót, és hoz egy masszőrt, hogy odavonzza a vendégeket. De a nőről kiderül, hogy erotikus masszőr, mire Bella azonnal kirakja.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top