Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1833. rész tartalma

Joe tiszta lelkiismerettel ereszti szélnek Sanyit, amikor az felmondja a takarítói állását a DJ Sportfitneszben, mert állítólag máris szerzett… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1833
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. augusztus 13., csütörtök, 21:30-kor

1833. rész tartalma

Joe tiszta lelkiismerettel ereszti szélnek Sanyit, amikor az felmondja a takarítói állását a DJ Sportfitneszben, mert állítólag máris szerzett magának egy másik melót és szállást is. Amikor Gábor útban a TÉR-be megpillantja Sanyit a hajléktalanok között, zavartan Joe-hoz fordul segítségért. Joe elképed, amikor rájön, Sanyi megint átverte és ismét csak a munka elől menekült. Joe vívódik, mert igazából már nem érzi magát felelősnek Sanyiért, azonban mégis segítő kezet nyújt neki.

Tekla reggel kiszakad a házasélet boldogságából, amikor levelet kap a meddőségi központból. Fizetnie kell, ha azt szeretné, hogy továbbra is megőrizzék a megtermékenyített petesejtjeit. Tekla már régóta nem gondolt a babára, akit elveszített, de most újra úrrá lesz rajta a félelem. Máté előtt azonban – aki akaratlanul is tudomást szerez a levélről -, ezt nem ismeri el. Most úgysincs erre pénzük. Máté – aki félrelépett Szofival, de ennek ellenére nem akarja feladni a gyermekvállalási terveiket Teklával -, biztosítja, hogy össze tudják szedni a pénzt és Tekla háta mögött le is szervez egy időpontot a beavatkozásra. Tekla úgy érzi, Máté a háta mögött intézkedett és felzaklatva elmenekül a lakásból.

Bori és Roland azt látják, hogy romokban hever az egzisztenciájuk és kétségbeesett próbálkozásba kezdenek, hogy leleplezzék Bécy-t. Lea, a pultos önként jelentkezik, hogy segít, beszervezi egy barátnőjét, aki ráhajt Bécyre, miközben Bori és Roland mindent online követnek. Bécy magával viszi Lea barátnőjét a hotelbe. Ám amikor a lány később már nem tűnik annyira lazának és ráadásul pont whisky-t akar inni, Bécy gyanakodni kezd. Bori és Roland feszülten várják a hotel előtt, hogy Bécy belesétáljon a csapdájukba és elárulja magát a lopott holmival, Bécy azonban már rég leleplezte és most le is buktatja őket.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top