Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1834. rész tartalma

Lali összebalhézik Virággal, mert a lány ismét kap egy fotózás felkérést. Virágnak elege van belőle, hogy Lali így beleszól a dolgaiba. Virág… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1834
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. augusztus 14., péntek, 21:30-kor

1834. rész tartalma

Lali összebalhézik Virággal, mert a lány ismét kap egy fotózás felkérést. Virágnak elege van belőle, hogy Lali így beleszól a dolgaiba. Virág elmegy Barbival és Evelinnel ruhákat vásárolni, és ettől teljesen feldobódik. De a sértődött Lali letöri a lány jó hangulatát, amikor nem tetszik neki az új stílusa. Az elviharzó Virág összefut Dzsenivel, és együtt lemennek a T. É. R.-be, ahol szórakozásból flörtölnek az új bárpultos fiúval, Philippel.

Szofi látja, mennyire boldog Tekla, és meglepődik, amikor Tekla időpontot kért a meddőségi klinikára. Szofi még az aggódó Tamara előtt is bedumálja magának, hogy örül Tekla és Máté boldogságának. Valójában azonban nem hagyja hidegen őt Máté döntése, hogy gyereket szeretne Teklával. Később, Szofi mikor egy apróságért leordítja Krisztián fejét, vegyes érzéseket kelt benne a felismerés, hogy azóta is foglalkoztatja őt a hír, amit megtudott. Krisztián szomorúan haza ballag, Szofi pedig bemegy a fodrászüzletbe, hogy a munka majd eltereli a figyelmét a témáról. Az üzletben megjelenik Máté, hogy elvigye Tekla ott felejtett táskáját. Szofi gratulál Máténak a döntéséhez, de magyarázatot is követel Mátétól.

Roland és Bori minden próbálkozása félresikerül, hogy lebuktassák Bécyt, ezért az elszánt Roland beszerez egy készüléket, hogy azzal hallgassák le. Roland trükkösen elintézi, hogy bejussanak Bécy hotelszobájába. Mikor Bécy váratlanul visszajön a szobába, Roland és Bori kénytelenek elbújni. Boldogan távoznak a hotelből, miután rögzítették a poloskát Bécy kutyájának a nyakörvére. A megfigyelésük először nem jár nagy sikerrel, amikor bepillantást nyernek Bécy magánéletébe. Közben azt is megtudják, hogy Bécy találkozót beszélt meg egy ismeretlen férfival. Elmennek a találkozás helyére, és felismerik Tónit, aki a lopott whisky-t rásózta Rolandra. Mikor Bécy meglátja Rolandot és Borit, rémülten elmenekül, de Rolandnak sikerül Tónit visszatartania.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top