Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1835. rész tartalma

Lali és Virág, a múlt heti balhé után, még mindig nem békültek ki igazán. Ráadásul Evelin beleáll Lali cukkolásába, és direkt csajos napra… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1835
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. augusztus 17., hétfő, 21:30-kor

1835. rész tartalma

Lali és Virág, a múlt heti balhé után, még mindig nem békültek ki igazán. Ráadásul Evelin beleáll Lali cukkolásába, és direkt csajos napra hívja Virágot, aminek az első állomás a T.É.R,. ahol szándékosan összeereszti Virágot és Philipet. A féltékeny Lali, követve Virágot, és meglátva a flörtölést a srácnak támad és megüti.

A szabadságra küldése és a Klubból való kitiltása miatt Bori annyira ki van borulva, hogy lemondóan már el akarja ismerni, hogy Bécy legyőzte őt. Még Roland sem tudja kihúzni őt ebből a gödörből. Csak, amikor Karola győzködi, hogy harcoljon, akkor lesz képes Bori arra, hogy összeszedje magát. Bécy valójában beismeri Borinak, hogy ő áll minden mögött, de Bori annyira maga alatt van, hogy nem is tudatosul benne, hogy most szerzett bizonyítékot, amit a korábban elhelyezett poloska felvesz. Roland viszont, aki a telefonján futó lehallgató programmal Bécy minden szavát hallotta, próbálja meggyőzni Farkast, hogy hallgassa meg azonban nem akarja meghallgatni a bizonyítékot, amit Roland ajánl neki, így Roland kénytelen drámaibb eszközökhöz nyúlni.

Milán reggel elhatározza, hogy leveszi a munka terhének nagy részét a barátnője válláról, ugyanis nem csak a Hostellel kapcsolatos munkákat kell elintézni, de még a mikró is tönkrement. Birdyvel együtt Milán nekiáll elvégezni a feladatokat, és elindul beszerezni egy új mikrót. Ám Birdy miatt teljesen másképp alakul minden, és amikor este Bella hazaér a munkából, nincs kitakarítva, nem szereztek be egy új mikrót sem és ráadásul Birdy még egy hörcsögöt is hozott a hajóra. Emiatt Bella szörnyen kiakad Milánra. Milán dühösen beolvas Birdynek, hogy hagyjon fel azzal, hogy folyamatosan káoszt okoz.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top