Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1836. rész tartalma

Reggel Joe roppant feszült, mert Ginger egyfolytában üzenetekkel bombázza, ezért akaratlanul is a kelleténél keményebben szól rá Barbira. Gábor… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1836
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. augusztus 18., kedd, 21:30-kor

1836. rész tartalma

Reggel Joe roppant feszült, mert Ginger egyfolytában üzenetekkel bombázza, ezért akaratlanul is a kelleténél keményebben szól rá Barbira. Gábor négyszemközt beszél a frusztrált Joe-val, aki elmondja neki, hogy attól tart, hogy Ginger nyomulása most már komolyan veszélyezteti a kapcsolatát. Később Joe bocsánatot kér Barbitól, és elhatározzák, hogy a kibékülésüket egy közösen eltöltött nappal ünneplik meg. Jól is érzik magukat egymás társaságában, míg este Joe bele nem botlik Gingerbe.

Miután Mátét és Szofit nem sok választja el attól, hogy ismét lefeküdjenek egymással, Szofi betegnek tetteti magát, és otthon begubózik a szobájába. Tamara előtt azonban lelepleződik, aki ezek után kifejti neki, hogy nem bújhat mindörökre el csak azért, mert félrelépett Mátéval az esküvője előtt. Szofi számára azonban egyértelmű, hogy nem csupán egy jelentéktelen félrelépésről volt szó, és ezért elhatározza, hogy szakít Krisztiánnal. Amikor elmegy a férfihoz, kiderül, hogy annak éppen születésnapja van, és Szofi pont Krisztián meglepetéspartijára toppant be.

Bella megsajnálja Birdyt, amikor az a beteg hörcsöge miatt aggódik. Még pénzt is ad neki arra, hogy elvigye az állatorvoshoz. Amikor aztán Birdy felbukkan a munkahelyén, a boltban, és ismét pénzt kér tőle, hogy a hörcsögnek bio élelmiszert tudjon vásárolni, Bella besokall és tudomására hozza, hogy az olcsóbb termékek is tökéletesen megfelelnek a hörcsög számára. Otthon Bella rájön, hogy Birdy lopott. Mérgesen számol be Milánnak az esetről, aki Bella mellé áll, és dühében kidobja Birdyt a hajóról.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top