Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1837. rész tartalma

Máténak tulajdonképpen magán kívül kellene lennie a boldogságtól, mert Teklával hamarosan újra megpróbálkoznak a gyerekprojekttel, de képtelen… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1837
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. augusztus 19., szerda, 21:30-kor

1837. rész tartalma

Máténak tulajdonképpen magán kívül kellene lennie a boldogságtól, mert Teklával hamarosan újra megpróbálkoznak a gyerekprojekttel, de képtelen megszabadulni a feszültségtől, mivel fél, hogy Krisztián megtudja, hogy lefeküdt Szofival, és elmondja Teklának. Közben Tekla előtt próbál semmit sem mutatni, ami nem igazán sikerül neki. Este megint meglátogatja Krisztián, aki tőle akarja hallani, mi történt köztük Szofival.

A házban jókedv uralkodik, és mindenki lázasan készülődik a másnapi közös piknikre. Egyedül Franci nem lelkesedik az ötletért, akiből Bence kihúzza, hogy fáradt és egyedül érzi magát a problémáival. Bence próbál támaszt nyújtani neki és elmondja, hogy az ő élete sem egyszerű, de próbál pozitív lenni. Később Borival, Karolával és Rolanddal úgy gondolják, felvidítják Francit. Titokban új logóval látják el a büfékocsit, hogy a lány érezze, nincs egyedül. Franci nagyon meghatódik.

Joe reggel megismerkedik a legdögösebb motoros csajjal, akit valaha látott. Barna és a motoros haverjai figyelmeztetik, hogy eddig még senki nem érhetett célba Jázminnál. Fogadást kötnek. Ha sikerül becserkésznie a lányt, akkor egy hónapig ingyen ihat Barna kocsmájában. Ha nem, akkor a mai bulin twerkelnie és vetkőznie kell. Joe állja a fogadást, és először úgy néz ki, hogy be tudja fűzni a lányt. De aztán mégis lepattintja, csak hogy láthassa a műsorát.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top