Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1838. rész tartalma

Farkas reggel kész helyzet elé állítja Bécyt: kivásárolja Bécyt az üzletből, vagy ha erre Bécy nem hajlandó, akkor közli a rendőrséggel, hogy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1838
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. augusztus 21., péntek, 21:30-kor

1838. rész tartalma

Farkas reggel kész helyzet elé állítja Bécyt: kivásárolja Bécyt az üzletből, vagy ha erre Bécy nem hajlandó, akkor közli a rendőrséggel, hogy Bécy a saját klubjába tört be. Bécy nem akar több botrányt, így kénytelen búcsút mondani a klubnak és az éjszakai életnek. Letörten beállít Mirjamhoz, de Rebeka és Mirjam előtt is titkolja, hogy már nem főnök sehol. Miután Mirjam összeveszett a lányával a takarításon, Bécy felajánlja, hogy amíg Mirjam távol van, szívesen leszervez neki egy takarító szolgálatot. Miközben Mirjam a városban ügyintéz, összefut Borival, és megtudja tőle, hogy mi történt Bécyvel. Ezalatt Bécy kiakad, mert még egy takarító szolgálatot sem képes leszervezni, de végül úgy dönt, hogy saját kezűleg fog neki a takarításnak.

Franci a Bencével történt csókról álmodozik, amikor a fiú kirobbantja az ágyból, hogy induljanak közösen vásárolni. Vicces délelőttöt töltenek együtt, Bori pedig megjegyzi, hogy olyan aranyos párocska lennének, amit Franci zavartan hárít. Amikor Franci és Bence később a büfés kocsiban dolgoznak, Franci nem tud úgy viszonyulni Bencéhez, ahogy máskor szokott, hanem gátlásosabb vele szemben. Amikor munka utána hazatérnek, Bori megjegyzi, hogy milyen aranyosan viselkednek egymással.

Bella nemtetszéssel figyeli, ahogy Birdy beveti a csáberejét a férfiaknál, hogy munkát spóroljon meg magának. Szerinte ez egy ostoba módszer és még azt is kénytelen végignézni, ahogy Milán és Karesz is bedől neki. Erre Bella kiosztja Birdyt, hogy neki ez a viselkedés nem jön be és legyen önállóbb. Amikor viszont maga Bella is segítségre szorul, büszkén visszautasítja Birdy javaslatát, hogy forduljon segítségért a férfi szállóvendégekhez. Bella próbálja egyedül megoldani az ügyet, de néhány sikertelen próbálkozás után hirtelen úgy dönt, hogy ő is bedobja magát úgy, ahogy Birdy szokta.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top