Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1839. rész tartalma

Bécy-t letámadja Mirjam, miután Boritól megtudta, hogy mibe keverte őket. A férfi dühösen visszavág, és kutyát sétáltatni megy, ahol megismer… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1839
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. augusztus 24., hétfő, 21:30-kor

1839. rész tartalma

Bécy-t letámadja Mirjam, miután Boritól megtudta, hogy mibe keverte őket. A férfi dühösen visszavág, és kutyát sétáltatni megy, ahol megismerkedik egy lánnyal. Bécy, hogy az önérzetét helyreállítsa, flörtölni kezd, de ez is balul sül el. Ráadásul ennek Mirjam is szemtanúja lesz, és kiadja Bécy útját, aki maga alatt van.

Bori megszabadult ugyan Bécy-től, mégis állandóan az általa korábban okozott problémákkal kell küzdenie. Mikor megjelenik egy italbeszállító, akivel Bécy kétes üzletet kötött, Bori kénytelen véget vetni ennek az üzleti kapcsolatnak. De sajnos nem sikerül új beszállítót találnia. Farkas nyomást gyakorol Borira, és lány belátja, hogy egyedül kell megoldást találni a problémára.

A lakók megrémülnek, amikor világossá válik számukra, hogy a kikötői díj fizetési határideje hamarosan lejár és esélyük sincs rá, és ötletük se, hogy ilyen rövid időn belül hogyan szerezzék meg a hiányzó összeget. Karesz kitalálja, hogy azzal kell foglalkozniuk, amihez értenek: van Bellának egy zseniális száma, amit a Hősökkel csinált, és azzal még nem kezdtek semmit. Bellát nagy nehezen sikerül rábeszélniük a klipforgatásra, de Karesz közben még a Hősöket sem éri el…

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top