Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1862. rész tartalma

Livi a barátnői unszolására kihasználja a vénasszonyok nyarát, és eltölt egy napot a tóparton. Ott váratlanul összefut Philippel, akivel már… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1862
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. szeptember 24., csütörtök, 21:30-kor

1862. rész tartalma

Livi a barátnői unszolására kihasználja a vénasszonyok nyarát, és eltölt egy napot a tóparton. Ott váratlanul összefut Philippel, akivel már az első perctől kezdve szívják egymás vérét. Livi odáig megy, hogy kihívja Philipet egy versenyre, amit végül a lány nyer. Philip férfiasan viseli a vereséget.

Miután Franci tegnap megtudta, hogy Bence és Zoé csókolóztak, elbizonytalanodott. Mivel szerelmes Bencébe tart attól, hogy nem lesz képes lebukás nélkül végignézni, ahogy Bence és Zoé közelednek egymáshoz. Annak ellenére, hogy Bence szerint a külsőségek nem számítanak, Franci a Borival való beszélgetése után elhatározza, hogy talán mégis dolgoznia kéne a testén ahhoz, hogy felhívja Bence figyelmét magára. Ezért összeszedi magát és elmegy a DJ-be, ahol véletlenül összefut Andréval. Beszólások helyett André meglepően segítőkészen áll Franci elhatározásához.

Mesi reggel csapdában érzi magát, mivel ma fogják megünnepelni Mesi és Samu költözését. Samu testvére azt tanácsolja nekik, hogy a bajkeverő Milánt és Bellát ne hívják meg az összejövetelre. Mivel Mesinek nincs szíve közölni velük az igazat, ajándék koncertjegyekkel akarja őket távol tartani. Az ünnepség eleinte terv szerint alakul, de hirtelen mégis megjelenik Milán és Bella. Miután Mesi lebukik, rettentően sajnálja, és elnézést kér tőlük. Cserébe még egy sörre is meghívja őket, azzal a feltétellel, hogy viselkednek.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top