Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1863. rész tartalma

Bori szakmailag nagyon sikeres, és élvezi, hogy boldogok Rolanddal. A budapesti éjszakai élet királynőjeként semmi nem húzhatja egykönnyen… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1863
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. szeptember 25., péntek, 21:30-kor

1863. rész tartalma

Bori szakmailag nagyon sikeres, és élvezi, hogy boldogok Rolanddal. A budapesti éjszakai élet királynőjeként semmi nem húzhatja egykönnyen keresztül a számításait. Még amikor egy nehéz természetű szponzor azzal fenyegetőzik, hogy felmondja a reklámszerződést, akkor is magabiztosan kezeli a helyzetet. Ráveszi a csapatot, hogy együtt tolják a szekeret, és maga is felölti a táncosoknak szánt, a szponzortól kapott, vitatott ruhát. De mikor az egyik táncoslány a ruhája megigazítása közben véletlenül hozzáér a melléhez, elcsodálkozik. Bori mellében csomó van? Borit ez kiüti a nyeregből, de az este annyira stresszes, hogy nincs ideje ezen gondolkodni.

Szofit lassan kezdi nagyon idegesíteni, hogy Tekla állandóan a babáról áradozik, és hogy folyton Mátéval turbékol. Nehezére esik együtt látnia őket. Mikor aztán Tekla egy vendégnek megint a baba miatti boldogságáról lelkendezik, kicsúszik a száján egy cinikus megjegyzés, amit Tamara véletlenül meghall. Tamara kérdőre vonja, hogy nem érez-e mostanra már többet Máté iránt, amit Szofinak sikerül meggyőzően tagadnia.

Milán és Bella reggel rémülten állapítják meg, hogy az előző napi bulin az alkohol hatása alatt nagy butaságot csináltak. Milán próbálja elterelni magukról a gyanút, de később lebuknak egy videó felvétel miatt. Bár bűnbánóan bocsánatot kérnek, ez már nem elég Samunak.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top