Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1865. rész tartalma

Az új albérletben, miközben Norbi és Dzseni rendezkednek, egyszerre érkezik meg Livi és Philip. Egyikük sem érti, mit keres itt a másik, ahogy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1865
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. szeptember 29., kedd, 21:30-kor

1865. rész tartalma

Az új albérletben, miközben Norbi és Dzseni rendezkednek, egyszerre érkezik meg Livi és Philip. Egyikük sem érti, mit keres itt a másik, ahogy Norbi és Dzseni is meglepődnek azon, hogy egyikük sem szólt a másiknak, hogy szerzett egy új lakótársat. Philip és Livi ráadásul kölcsönösen antipatikusak egymásnak, így megy az ellenségeskedés, ami után mind a ketten el akarnak menni. Norbi és Dzseni végül maradásra bírják őket, és belengetnek egy lakásavató bulit, hogy ezzel helyezzék szilárd alapra a boldog együttélést.

Bori reggel meglepődik, mert már ma délutánra kap időpontot a biopsziára. Bori végül beszél Rolanddal, és elmondja Rolandnak, hogy fennáll nála a rák gyanúja. Roland ragaszkodik hozzá, hogy elkísérje Borit a biopsziás mintavételre, de mivel Borinál is jobban aggódik, így nem igazán tud támaszt nyújtani neki. Bori próbálja tartani magát, miközben Roland úgy kezeli őt, mint egy haldoklót.

Bella és Milán nem is érezhetnék jobban magukat az új lakóautójukban. Végre újra van saját otthonuk, a maguk urai. Mesi átad nekik egy levelet, ami az önkormányzattól jött, és amiben megbírságolják őket a vandálkodásért, amit náluk követtek el. Mikor kiderül, hogy a lakóautó üzletben egy csalóval volt dolguk, és az igazi tulajdonos utcára teszi őket, mind a ketten maguk alá kerülnek.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top