Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1866. rész tartalma

Livi és Philip továbbra is folyamatosan piszkálják egymást. Miután Livi Philip összes ruháját direkt beteszi a mosásba, Philip bosszúból be… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1866
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. szeptember 30., szerda, 21:30-kor

1866. rész tartalma

Livi és Philip továbbra is folyamatosan piszkálják egymást. Miután Livi Philip összes ruháját direkt beteszi a mosásba, Philip bosszúból beletrollkodik Livi házi videójába. Később a T.É.R.-ben azonban a vendég lányok folyton pusmognak meg vihognak Philip háta mögött, akinek azzal kell szembesülnie, hogy Livi nevetségessé tette, és totális idiótaként mutatta be őt a követőinek. Philip számonkéri Livin, hogy a tudta nélkül megalázta őt, Livi viszont örül, hogy a poszt rengeteg lájkot hozott a konyhára.

Zoé süteményt készít a lányának, aki most fogja először meglátogatni a nevelőszüleivel, ám csak Franci segítségével tudja megfelelően kivitelezni a mogyorós sütit. Később büszkén megkínálja a nevelőszülőket, azonban kiderül, hogy a lányának mogyoróallergiája van, amiről Zoé mit sem tudott. Mintha ez nem lenne elég, az amúgy is instabil Zoénak, még azt is hallania kell, ahogy a kislány „anyucinak“ szólítja a nevelőanyját…

Máté megszervezte egy imázsfilm forgatását, amin a fitneszszalon összes edzője részt vesz. Joe már rég érezte olyan jól magát, mint most a fiatal kollégái között, és lelkesen tartani akarja velük a lépést, ám közben megint megrándul a háta. Cikinek érzi a helyzetet, ezért próbálja titkolni a kollégák elől a fájdalmát, és végül az albérletben omlik össze, ahol Tamara próbálja lelkileg támogatni.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top